Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Valdres Auto AS - service og reparasjon

Hos Valdres Auto AS får du all service du trenger både til Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi tilbyr en rekke servicetjenester, alt fra vanlig rutineservice og EU-kontroll til ruteskift og rutereparasjon av for eksempel steinsprutskade. Vi har også eget dekksalg og salg av bildeler i tillegg til dekkhotell for å oppbevare dekkene dine til neste sesong. På vårt bilverksted får du alltid får god service og blir møtt av hyggelige ansatte med høy kompetanse på Volkswagen. Vi hjelper deg med ditt komplette bilhold.

Vi er en forhandler av Volkswagen med lang erfaring innen bilbransjen, og derfor får du alltid god kvalitet. Vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd, og for oss er det viktig at alle føler seg ivaretatt og blir sett, og at det både er raskt og enkelt å levere bilen til oss for reparasjon. Hos Valdres Auto AS kan du spørre oss om råd og få gode svar. I tillegg har vi konkurransedyktige priser og profesjonelle ansatte med høy kompetanse på Volkswagens bilmodeller.