Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagens nye SUV; ID.4

I Norge kan vi vente å se den første ID.3 på veien sensommern 2020, men for oss nordmenn varer ikke sommeren evig. Da er det godt å vite at det ikke er lenge til en ny ID. modell snart blir klar for bestilling og den skal være perfekt for norske forhold.

ID.4 SUV

Den elektriske bilen har kommet for å bli og det har Volkswagen fått med seg. ID.3 er dubbet den nye «folkevognen» og er klar for å ta Norge med storm. Men mange nordmenn trenger mer plass, mer drivkraft og gjerne på flere aksler. Derfor har Volkswagen utviklet ID.4 . Volkswagen ønsker å kombinere styrkene til en SUV med elegansen til en coupè. ID.4 skal gi deg følelsen av trygghet uansett terreng. Kjøring i naturen skal være like enkelt som bykjøring, og den skal gi deg følelsen av uendelige muligheter. Som de selv sier «Helt enkelt – og helt elektrisk».

Tur til hytta? Ingen problem!

Med ID.4 skal du få friheten til å gjøre akkurat det som er viktig for deg, uansett hvor ferden går. Rekkevidden skal ligge på rundt 500 km (WLTP), som betyr at de færreste skal få problem med å komme til hytta på en lading, noen kommer nok også frem og tilbake på en tank. Kraften er på 225 kW, noe som tilsier rundt 300 hk. Topphastigheten skal ligge på rundt 180 km/t, så det skal ikke være noe problem å komme frem til hytta i tide. Og drar man til hytta, så er det gjerne for å la roen senke seg og hva er ikke bedre da, enn å kjøre lydløst gjennom fjellene og inn i skogen med sansene skjerpet.

ID.4 bil

Plass til mer av det som er viktig for deg.

ID.4 er ikke som alle andre biler og det er gjort tiltak for å gi mer plass til det som er viktig. Det skal bli enklere å justere seter og midtkonsoll for maksimal plassutnyttelse, Volkswagen kaller det "Open Space". Det skal ikke være noe som stopper deg fra å ta med akkurat det du vil. Kupeen er større for å få deg til å føle deg som hjemme, i tillegg er de smarte løsningene med på å gjøre det mulig å lempe inn bagasje for hele ferien. Så nå er eventyrene kun begrenset av din egen fantasi.

Fremtidens inntog

Vil du kjøre selv eller bli kjørt? ID. 4 har lagt inn en enkel knapp på styret som tar over kjøringen og lar deg nyte den lydløse ferden gjennom norsk natur. I tillegg kan du bruke stemmen til å aktivere autonom-modus slik at rattet trekkes inn og plassen økes. Dette tilhører ennå fremtiden, men det er absolutt noe vi alle kan glede oss til.